Ceylan: Esnafın sesi soluğu olacağız”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan, Yenimahalle Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Yenimahallelilerle buluştu. Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek'te katıldı.

Siyaset 2.03.2014 22:26:06 0
Ceylan: Esnafın sesi soluğu olacağız”

“Ustamızın İzindeyiz”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan,  Yenimahalle Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Yenimahallelilerle buluştu.  Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek’te katıldı.

Adem Ceylan, açılışta yaptığı konuşmada beş yılın ardından Yenimahalle’nin yeniden Ak belediyecilikle buluşacağını söyledi.  İlçenin Hükümet ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler dışında hiçbir hizmet almadığının da altını çizdi. Ceylan Yenimahalle’lerin bu dönemde unutulduğunu ve göz ardı edildiğini belirtti

İmkânların ve kaynakların doğru kullanılmadığını da söyleyen Ceylan Sadece geçmiş dönemde yapılan yatırımlar ve projelerin açılışı yapılarak göz boyama çalışıldığını belirtti.

Bu dönemin 31 Mart’ta sona ereceğini dile getiren Adem Ceylan, o tarihten sonra Yenimahalle daha huzurlu bir ilçe olacağını, Yenimahalle’nin Ak belediyecilikle modern ve adına yakışır bir ilçe olacağını söyledi.

AK parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan “Belediyecilikte önderim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başbakanımız nasıl İstanbul’u CHP’nin elinden aldıysa, bizde Allahın izniyle Yenimahalle’yi alacağız. Ustamızın izindeyiz” sözleri büyük coşku ile karşılandı.

-“Esnafın sesi soluğu olacağız

Ceylan konuşmasının devamında “Yenimahalle’de binlerce sanayicimiz, esnafımız var, dertleriyle ilgilenilmemiş ama biz onları dinleyeceğiz. Dertleri ile dertleneceğiz. Biz onlara hizmet edip, devletin imkânları ile buluşturacağız. Onlar daha çok para kazanısın, evine daha çok ekmek götürsün diye ne gerekiyorsa yapacağız. Onların sesi soluğu olacağız.” dedi 

“30 Mart’tan sonra Yenimahalle tekrar Ak Belediyecilikle buluşacak”

Adem Ceylan’dan sonra bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek Yenimahalle’ye Yenimahallelilere Başbakan Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini ve Başbakan’ın Yenimahalle’yi çok önemsediğini söyledi.

İpek Yenimahalle’nin artık ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini söyleyerek Adem Ceylan’ın da bunu fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Geçen beş yılda Yenimahalle’nin çok şey kaybettiğini belirtti.

30 Mart’tan sonra Yenimahalle’nin tekrar AK Belediyecikle buluşup hak ettiği yerlere geleceğinden emin olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Yenimahalle Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıldı. 

 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88